Przejdź do nawigacji Przejdź do treści
  • Sklep
        • Kategorie

          • Ryby wędzone
          • Wędliny wędzone
          • Nasze specjały
        • Wszystkie produkty

        • Ulubione produkty

          • Schab wędzony 59,00 zł / kg
          • Szynka wędzona 59,00 zł / kg
          • Boczek wędzony
            Oceniono 5.00 na 5
            54,00 zł / kg
          • Filet z indyka wędzony 69,00 zł / kg
  • O nas
  • Blog
  • Kontakt
  • Sklep
    • Ryby wędzone
    • Wędliny wędzone
    • Nasze specjały
    • Wszystkie produkty
  • O nas
  • Blog
  • Kontakt
Odkrywca smaku
  • +48 664 966 009
  • 0
  • Koszyk

Blog

17/03/2023

Święta Wielkanocne tuż tuż – zbieramy zamówienia do 31.03.2023

Naturalnie wędzone mięsa i ryby mogą być dostarczone prosto na Wasze stoły już 06.04.2023 Aby nasze wyroby mogły gościć na Waszych świątecznych stołach, należy złożyć […]

Czytaj więcej 1 minuta czytania
21/11/2022

Zamówienia świąteczne

Naturalnie wędzone mięsa i ryby mogą być dostarczone prosto na Wasze stoły już po 22.12.2022. Aby nasze wyroby mogły gościć na Waszych świątecznych stołach, należy […]

Czytaj więcej 1 minuta czytania
28/09/2022

Karczek z weka – co oznacza tyndalizacja

Tyndalizacja, czym jest i na czym polega? Tyndalizacja – dzięki niej możesz wydłużyć żywotność swoich wyrobów słoikowych o kilka miesięcy. Dodatkowo słoiki z mięsem, które […]

Czytaj więcej 1 minuta czytania
28/09/2022

Kiełbasa gospodarza – jak parzymy naszą białą kiełbasę

Parzenie białej kiełbasy – Czy powinno się ją gotować? Absolutnie nie! Parzenie kiełbasy białej nie polega na jej ugotowaniu. Tutaj chodzi o jej sparzenie tak, […]

Czytaj więcej 2 minuty czytania
21/09/2022

Kabanosy – przekąska na każdą imprezę

Kabanosy to jeden z najpopularniejszych rodzajów kiełbasy w Polsce. Mają one suchą i równomiernie pomarszczoną powierzchnię. Jest przepyszny: o wyjątkowym, wyrazistym smaku i zapachu. Często […]

Czytaj więcej 1 minuta czytania
20/09/2022

Peklosól – co to jest i z czym się to je?

Czy wiesz, że peklosól dodaje się do wędlin nie po to, aby miały ładny kolor? Zachowanie ładnej barwy mięsa jest jedynie pozytywnym efektem ubocznym korzystania […]

Czytaj więcej 3 minuty czytania
13/09/2022

Jak przechowywać nasze wędzonki

Wędliny wędzone oraz kiełbasy powinniśmy przechowywać w warunkach o niskiej wilgotności powietrza. Wędzenie jest jednym z najlepszych sposobów naturalnej konserwacji żywności. Co za tym idzie, […]

Czytaj więcej 2 minuty czytania

Menu

  • Sklep
  • O nas
  • Blog
  • Kontakt

Informacje

  • Dostawa i płatności
  • Regulamin
  • Polityka prywatności
  • Zwroty i reklamacje

Kontakt

+48 664 966 009

ul. Nad Łyną 28, 10-687 Bartąg

  • Facebook
  • Instagram
© Odkrywca smaku 2023 / realizacja

Czytaj więcej

This will close in 0 seconds

Ta strona korzysta z ciasteczek, aby świadczyć usługi na najwyższym poziomie. Dalsze korzystanie ze strony oznacza, że zgadzasz się na ich użycie.

Odkrywca smaku
Powered by  Zgodności ciasteczek z RODO
Przegląd prywatności

Ta strona korzysta z ciasteczek, aby zapewnić Ci najlepszą możliwą obsługę. Informacje o ciasteczkach są przechowywane w przeglądarce i wykonują funkcje takie jak rozpoznawanie Cię po powrocie na naszą stronę internetową i pomaganie naszemu zespołowi w zrozumieniu, które sekcje witryny są dla Ciebie najbardziej interesujące i przydatne.

Ściśle niezbędne ciasteczka

Niezbędne ciasteczka powinny być zawsze włączone, abyśmy mogli zapisać twoje preferencje dotyczące ustawień ciasteczek.

Jeśli wyłączysz to ciasteczko, nie będziemy mogli zapisać twoich preferencji. Oznacza to, że za każdym razem, gdy odwiedzasz tę stronę, musisz ponownie włączyć lub wyłączyć ciasteczka.

Telefon
Kontakt