Przejdź do nawigacji Przejdź do treści
  • Sklep
        • Kategorie

          • Ryby wędzone
          • Wędliny wędzone
          • Nasze specjały
        • Wszystkie produkty

        • Ulubione produkty

          • Szynka wędzona Szynka wędzona 68,00 zł / kg
          • Boczek wędzony Boczek wędzony
            Oceniono 5.00 na 5
            59,00 zł / kg
          • Schab wędzony Schab wędzony 68,00 zł / kg
          • Filet z indyka wędzony Filet z indyka wędzony 69,00 zł / kg
  • O nas
  • Blog
  • Kontakt
  • Sklep
    • Ryby wędzone
    • Wędliny wędzone
    • Nasze specjały
    • Wszystkie produkty
  • O nas
  • Blog
  • Kontakt
Odkrywca smaku
  • +48 664 966 009
  • 0
  • Koszyk
Strona główna > Blog

Blog

03/12/2024

Zamówienia Świąteczne – zapraszamy do 10.12.2024

W naszym sklepie internetowym zbieramy zamówienia świąteczne do 10.12.2024 z planowaną wysyłką 19.12.2024. Po tym czasie zapraszamy na zakupy stacjonarnie do naszego sklepu w Bartągu. […]

Czytaj więcej 1 minuta czytania
23/11/2023

Zamówienia na Wigilię 2023

Naturalnie wędzone mięsa i ryby mogą być dostarczone prosto na Wasze stoły już od 20.12.2023. Aby nasze wyroby mogły gościć na Waszych świątecznych stołach, należy […]

Czytaj więcej 1 minuta czytania
17/03/2023

Święta Wielkanocne tuż tuż – zbieramy zamówienia do 25.03.2023

Naturalnie wędzone mięsa i ryby mogą być dostarczone prosto na Wasze stoły już 06.04.2023 Aby nasze wyroby mogły gościć na Waszych świątecznych stołach, należy złożyć […]

Czytaj więcej 1 minuta czytania
21/11/2022

Zamówienia świąteczne

Naturalnie wędzone mięsa i ryby mogą być dostarczone prosto na Wasze stoły już po 22.12.2022. Aby nasze wyroby mogły gościć na Waszych świątecznych stołach, należy […]

Czytaj więcej 1 minuta czytania
28/09/2022

Karczek z weka – co oznacza tyndalizacja

Tyndalizacja, czym jest i na czym polega? Tyndalizacja – dzięki niej możesz wydłużyć żywotność swoich wyrobów słoikowych o kilka miesięcy. Dodatkowo słoiki z mięsem, które […]

Czytaj więcej 1 minuta czytania
28/09/2022

Kiełbasa gospodarza – jak parzymy naszą białą kiełbasę

Parzenie białej kiełbasy – Czy powinno się ją gotować? Absolutnie nie! Parzenie kiełbasy białej nie polega na jej ugotowaniu. Tutaj chodzi o jej sparzenie tak, […]

Czytaj więcej 2 minuty czytania
21/09/2022

Kabanosy – przekąska na każdą imprezę

Kabanosy to jeden z najpopularniejszych rodzajów kiełbasy w Polsce. Mają one suchą i równomiernie pomarszczoną powierzchnię. Jest przepyszny: o wyjątkowym, wyrazistym smaku i zapachu. Często […]

Czytaj więcej 1 minuta czytania
20/09/2022

Peklosól – co to jest i z czym się to je?

Czy wiesz, że peklosól dodaje się do wędlin nie po to, aby miały ładny kolor? Zachowanie ładnej barwy mięsa jest jedynie pozytywnym efektem ubocznym korzystania […]

Czytaj więcej 3 minuty czytania
13/09/2022

Jak przechowywać nasze wędzonki

Wędliny wędzone oraz kiełbasy powinniśmy przechowywać w warunkach o niskiej wilgotności powietrza. Wędzenie jest jednym z najlepszych sposobów naturalnej konserwacji żywności. Co za tym idzie, […]

Czytaj więcej 2 minuty czytania

Menu

  • Sklep
  • O nas
  • Blog
  • Kontakt

Informacje

  • Dostawa i płatności
  • Regulamin
  • Polityka prywatności
  • Zwroty i reklamacje

Kontakt

+48 664 966 009

ul. Nad Łyną 28, 10-687 Bartąg

  • Facebook
  • Instagram
© Odkrywca smaku 2025 / realizacja

Ta strona korzysta z ciasteczek, aby świadczyć usługi na najwyższym poziomie. Dalsze korzystanie ze strony oznacza, że zgadzasz się na ich użycie.

Odkrywca smaku
Powered by  Zgodności ciasteczek z RODO
Przegląd prywatności

Ta strona korzysta z ciasteczek, aby zapewnić Ci najlepszą możliwą obsługę. Informacje o ciasteczkach są przechowywane w przeglądarce i wykonują funkcje takie jak rozpoznawanie Cię po powrocie na naszą stronę internetową i pomaganie naszemu zespołowi w zrozumieniu, które sekcje witryny są dla Ciebie najbardziej interesujące i przydatne.

Ściśle niezbędne ciasteczka

Niezbędne ciasteczka powinny być zawsze włączone, abyśmy mogli zapisać twoje preferencje dotyczące ustawień ciasteczek.

Telefon
Kontakt